[tancar finestra
 
 
 
 
notícies i actualitat   
[ Actualitat ]    [ Municipi ]    [ Ajuntament ]    [ Turisme ]     
 Actualitat
santsadurnidosormort.cat :: actualitat :: notícies :: telefons i mails oficines orgt de vic  

Telefons i mails oficines ORGT de Vic

lñklk - 08 de setembre de 2020
Noves línies telefòniques oficines ORGT

Un cop finalitzats els treballs tècnics necessaris, portats a terme per l´ORGT, des del dia 25 de maig han quedat operatives més de 100 noves línies telefòniques per atendre les consultes i prestar l’assistència tributària als contribuents. Aquestes línies telefòniques es veuran ampliades, en els propers dies, amb 80 més.
A través d’aquest canal telefònic, els contribuents no només podran formular consultes i peticions d’assistència tributària, sinó que també podran efectuar el pagament, amb targeta de crèdit, dels deutes de dret públic recaptats per l’Organisme, sense necessitat d’efectuar desplaçaments a les entitats bancàries.
Igualment, han quedat operatives les adreces de correu electrònic de la totalitat d’oficines de l’Organisme, a fi d’atendre també per aquesta via les consultes i peticions d’assistència dels contribuents, i des d’on ens podran demanar també que contactem amb ells a través del número de telèfon que ens indiquin.
Adjunt a la present trobareu el detall de les noves línies telefòniques i de les adreces electròniques de les oficines, que han quedat operatives
  documents relacionats
pdf_noti_52_001_Llistat-tel.%2Fmails.pdf
pdf_noti_52_002_doc.pdf
 
Ajuntament de Sant Sadurní d'Osormort · carretera de vic, s/n 08504 sant sadurní d'osormort - barcelona · telf i fax 938887375 · NIF P0824100B
http://www.santsadurnidosormort.cat :: info@santsadurnidosormort.cat